ერაზმუს+ ახალი დაფინანსება 2021 წლისთვის!

2 / 07 / 2020

თსსა აკადემიამ მიიღო სტუდენტთა და პერსონალის მობილობების ახალი დაფინანსება ერასმუს+ პროგრამის ფარგლებში (ინფორმაცია ეტაპობრივად განახლდება).
გარდა ამისა, თსსა-სა და ერასმუს პარტნიორ უნივერსიტეტებს ასათვისებელი დარჩა 2020 წლის გაზაფხულის სემესტრის ფორს-მაჟორულად შეწყვეტილი/შეჩერებული მობილობების და ასევე, შემოდგომის სემესტრისთვის განკუთვნილი ერასმუს გრანტები. მობილობების განხორციელება და მოსამზადებელი პროცესის დაწყება მოხდება კორონავირუსის პანდემიასთან დაკავშირებული ჯანდაცვისა და განათლების სამინისტროს მითითებების და ინსტრუქციების შესაბამისად.

ავსტრიის, ლინცის კათოლიკური კერძო უნივერსიტეტი (ახალი პარტნიორი) - Catholic Private University Linz , სრული დაფინანსება 48 840 ევრო: 2-2 აკადემიური პერსონალის გაცვლითი მობილობები, 6 ქართველი სტუდენტისა და 3 ავსტრიელი სტუდენტის მობილობები (ხელოვნების ისტორიისა და თეორიის მიმართულება)

ავსტრიის, ზალცბურგის გამოყენებით მეცნიერებათა უნივერსიტეტი (ახალი პარტნიორი)-  Salzburg University of Applied Sciences, (სამრეწველო და პროდუქტის დიზაინის მიმართულება - 3D და ვიზუალიზაცია). 3 სტუდენტის მობილობა ზალცბურგში, 1-1 აკადემიური პერსონალის გაცვლითი მობილობა.

ავსტრიის, გრაცის JOANNEUM გამოყენებით მეცნიერებათა უნივერსიტეტი FH | JOANNEUM University of Applied Sciences: 1-1 აკადემიური პერსონალის გაცვლითი მობილობები, 3 ქართველი სტუდენტისა და 1 ავსტრიელი სტუდენტის მობილობები (არქიტექტურის მიმართულება). ახალი მობილობები დაემატა 2020 წლის გაზაფხულისა და შემოდგომის სემესტრების შეჩერებულ მობილობებს
ესტონეთის, ტარტუს, გამოყენებით Pallas მეცნიერებათა უნივერსიტეტი (ახალი პარტნიორი)-  Pallas University of Applied Sciences: 1-1 აკადემიური პერსონალის გაცვლითი მობილობები, 1 ქართველი სტუდენტისა და 1 ესტონელი სტუდენტის მობილობები (რესტავრაციისა და სახვითი ხელოვნების მიმართულებები). 2 აკადემიური პერსონალის წარმომადგენელი და   2 სტუდენტი ნომინირებულიამობილობისთვის  2020 წლის  შემოდგომის სემესტრში.

სლოვაკეთის, ბრატისლავას სახვითი ხელოვნებისა და დიზაინის აკადემია (ახალი პარტნიორი) - Academy of Fine Arts and Design in Bratislava - AFAD (სახვითი ხელოვნება. გაცვლითი მობილობის დეტალების განხილვა შედგება სექტემბერში).
პარიზის ხელოვნების უმაღლესი სკოლა - Ecole Nationale Supérieure d'Arts de Paris-Cergy (ENSAPC) (სახვითი ხელოვნება. პარტნიორობა ერასმუს+ პროგრამის ფარგლებში  განახლდა 2020-2023, მობილობის დეტალების განხილვა შედგება სექტემბერში).
პოლონეთის, შჩეტჩინის ხელოვნების აკადემია  - Art Academy of Szczecin, Poland, 1-1აკადემიური პერსონალის გავცლითი მობილობები,  1 სტუდენტის მობილობა შჩეტჩინში (სახვითი ხელოვნების მიმართულება),
ესპანეთის, პალმას ხელოვნების უმაღლესი სკოლა - Escola d'Art i Superior de Disseny de les Illes Balears, Palma, Spain, (სახვითი ხელოვნების მიმართულება,  3-3 აკადემიური პერსონალის გაცვლითი მობილობები, 2 ქართველი სტუდენტის პრაქტიკა ესპანეთში.
ესპანეთის, ოვიედოს ხელოვნების უმაღლესი სკოლა -  Escuela de Arte de Oviedo (სახვითი ხელოვნების მიმართულება. მობილობის დეტალების განხილვა შედგება 2021 წლის გაზაფხულის სემესტრში).
პოლონეთის, გდანსკის  სახვითი ხელოვნების აკადემია - Academy of Fine Arts in Gdańsk (www.asp.gda.pl),   (სახვითი ხელოვნების მიმართულება, 1-1 აკადემიური პერსონალის გაცვლითი მობილობები, 1 ქართველი სტუდენტის  გდანსკში)